Gratis Waardebepaling

GRATIS WAARDEBEPALING

Ben je van plan om binnenkort je woning te verkopen? Neem dan gelijk contact met mij op voor een vrijblijvende waardebepaling. Dit gesprek staat in het teken van een kennismaking en de verwachte verkoopopbrengst van de woning. Tijdens de rondleiding zullen we gelijk samen de doelgroep bepalen en over de bijhorende styling brainstormen. Een succesvolle verkoop is het resultaat van een goede samenwerking en het uitgebreid bespreken van het komende traject. Het verkopen van een woning is maatwerk want geen woning en geen eigenaar is hetzelfde.

  Alle velden zijn verplicht.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Adres

  Telefoonnummer

  Vraagprijs bepaling

  Een vraagprijs wordt gebaseerd op de behoefte van de markt. De woning moet goed onder de aandacht gebracht worden van potentiële kopers die geïnteresseerd raken van een goede combinatie van presentatie en vraagprijs.

  Styling

  Mede door een uitstekende styling steken mijn woningen boven het maaiveld uit. De doelgroep ziet exact wat ze willen zien, niets meer en niets minder. Samen met de verkoper lopen we uitgebreid de woning door waarbij ik geen blad voor mijn mond neem. De verkoper bepaalt vervolgens zelf hoe ver hij/zij wil gaan om de woning perfect klaar te maken voor de professionele fotograaf en voor de bezichtigingen.

  Presenteren

  Al vele jaren maak ik gebruik van dezelfde professionele fotograaf. Jur Bakker onderscheidt zich doordat hij precies kan vastleggen wat de koper wilt zien. Het kopen van een woning is een emotionele aangelegenheid en door de kwaliteit van de foto’s en de bijhorende tekst prikkelen we kopers zodat ze snel willen komen kijken.

  Bezichtigingen

  Tijdens en buiten kantoortijden. De open huizen organiseer ik vaak op zaterdag zodat de kijkers minder gebonden zijn aan werk en enthousiaster komen kijken. Ik vind het ook geen enkel probleem om naar wens van een koper de woning ’s avonds te bezichtigen. Alles voor een goed resultaat.

  Onderhandelingen

  Naast het stylen van een woning is dit mijn favoriete werkzaamheid en de reden dat ik ben begonnen in de makelaardij. Tijdens de onderhandeling kunnen er goede zaken gedaan worden maar er kan ook veel mis gaan. Gelukkig heb ik mezelf de laatste jaren bewezen als een assertieve en bekwame onderhandelaar. Tijdens de onderhandeling hou ik het vizier goed gericht op het resultaat zonder de meldingsplicht te vergeten. Het resultaat is pas positief als ik het geluk van de verkoper heb gevonden.

  Koopakte en administratieve afhandeling

  In Amsterdam worden de koopaktes veelvuldig opgesteld door een notaris. Voordat we de koopakte bij de notaris gaan ondertekenen neem ik de akte uitgebreid door mijn klanten. Buiten Amsterdam stel ik zelf de koopakte op en maak ik gebruik van de meest recente voorbeelden met de huidige wetgeving. Vervolgens begeleid ik verkopers tijdens het proces tot en met de dag van de oplevering

  Schouwing en Transport

  Het moment waar kopers en verkopers lang op hebben gewacht is de dag van oplevering. We beginnen met de schouwing van de woning en noteren de meterstanden. Vervolgens rijden we naar de notaris voor de officiële overdracht van de woning ook wel transport genoemd. Na het zetten van de handtekening feliciteer ik de verkoper op een succesvolle verkoop en overhandigen we de sleutels aan kopers.